Over pus gesproken..

Puistjes

Een nieuw onderzoek vanuit Harvard dit jaar, laat zien dat er significant meer acne voorkomt onder mensen die melk drinken. Dit leidde ertoe dat een toptijdschrift voor dermatologie pleitte voor een “Melkvrij dieet”. Het verminderen van zuivelconsumptie voor het tegengaan van puistjes. Dit vanwege het hormoongehalte van melk.

nutritionfacts

Nutritionfacts is een non-profitorganisatie die gratis dagelijkse wetenschappelijke updates geeft over de laatste nutritionele studies op een korte, verstaanbare wijze over meer dan duizend onderwerpen.

Dr. Michael Greger bracht een boek uit: ‘Hoe overleef je?’. Het werd meteen een New York Times bestseller. Het beschrijft hoe voeding, wetenschappelijk bewezen, ziekte kan voorkomen en genezen. Alle opbrengsten van het boek gaan naar een goed doel!

Klik op het boek voor meer info.