Acne bij verschillende populaties

Hier is de laatste update, gepubliceerd in 2011. “Bewijs voor de acne bevorderende effecten van melk.” Ondanks dat acne een epidemische huidziekte is in westerse landen, die meer dan 85% van de adolescenten treft, komt acne nauwelijks voor in niet-westerse populaties waar geen melk en zuivelproducten worden geconsumeerd. Ze gaan verder met de beoordeling van alle studies die ik al heb behandeld. Door miljoenen jaren van evolutie, concluderen ze dat de groei-signaleringssystemen van melk uit zoogdieren “exclusief en fysiologisch alleen verstrekt wordt aan de pasgeborene tijdens de zoogperiode”. Het chronische ‘misbruik’ van dit zoogdierlijke postnatale signaleringssysteem door de wijdverspreide koemelk en zuivelconsumptie bij mensen in geïndustrialiseerde samenlevingen is voorgesteld als de belangrijkste oorzaak van de acne epidemie en de meer serieuze chronische westerse ziektes. Er zijn vele ziektes die in verband worden gebracht met onbeperkte groei.

Dus wat moeten we doen?

Er zijn twee oplossingen voor dit probleem: De restrictie van melkeiwitconsumptie of me moeten op de één of andere manier melk creëren die niet deze effecten heeft. Hoe dan ook, beide restricties van melkconsumptie of de beperking van het insuline-effect van melk, “zullen een enorme impact hebben op de preventie van de westerse epidemieën als obesitas, diabetes, kanker, neurodegeneratieve ziektes en acne.”

nutritionfacts

Nutritionfacts is een non-profitorganisatie die gratis dagelijkse wetenschappelijke updates geeft over de laatste nutritionele studies op een korte, verstaanbare wijze over meer dan duizend onderwerpen.

Dr. Michael Greger bracht een boek uit: ‘Hoe overleef je?’. Het werd meteen een New York Times bestseller. Het beschrijft hoe voeding, wetenschappelijk bewezen, ziekte kan voorkomen en genezen. Alle opbrengsten van het boek gaan naar een goed doel!

Klik op het boek voor meer info.

.