Vegafoon

Vegafoon biedt informatie die inspireert en motiveert om gezonder te eten.

Boeken

nutritionfacts

Nutritionfacts is een non-profitorganisatie die gratis dagelijkse wetenschappelijke updates geeft over de laatste nutritionele studies op een korte, verstaanbare wijze over meer dan duizend onderwerpen.

Alle opbrengsten van de boeken gaan naar een goed doel. Klik op een boek voor meer info en reviews.

De meeste oorzaken van vroegtijdig overlijden kunnen voorkomen worden door eenvoudige veranderingen in levensstijl en dieet. In de besteller “Hoe overleef je?” vertelt de Amerikaanse arts Michael Greger over het enige wetenschappelijk bewezen dieet dat zowel bescherming biedt tegen veel oorzaken van vroegtijdig overlijden en lichamelijke gebreken, als ziektes kan omkeren.

 

Om het lichaam optimaal gezond te houden, heeft Greger zijn Dagelijkse Dozijn ontwikkeld: voedingsmiddelen die je elke dag zou moeten eten om jaren aan je leven toe te voegen. In dit kookboek wordt zijn theorie kort uitgelegd en staan meer dan 100 recepten op basis van zijn Dagelijkse Dozijn. Heerlijke en gezonde ontbijtgerechten, tussendoortjes, lunches, soepen, spreads, salades, zoetigheden, dranken en avondmaaltijden met gezonde granen en veel groente.

%d bloggers liken dit: